

AGENDA

Watershed Restoration and Enhancement Committee Meeting

April 3, 2019 | 9:00 a.m.-12:30 p.m.

Location

Puyallup Public Library 324 S. Meridian, Puyallup **Committee Chair**

Rebecca Brown
Rebecca.brown@ecy.wa.gov

Handouts

Agenda Draft sub-basin maps Discussion guides Updated timeline

Welcome and Introductions

9:00 a.m. | 15 minutes | Facilitator

Approval of minutes and review agenda

9:15 a.m. | 5 minutes | Facilitator | Decision

Announcements

9:20 a.m. | 5 minutes | Chair and committee | Information

Public Comment

9:25 a.m. | 10 minutes | Facilitator

Instream Flows Presentation

9:35 a.m. | 60 minutes | Jim Pacheco | Presentation

Break

Sub-Basins

10:45 a.m. | 45 minutes | Sub-basin Workgroup | Presentation, Discussion

- Sub-basin Workgroup present draft map options.
- Committee discusses draft map options.

Technical Workgroup Update

11:30 a.m. | 30 minutes | Rebecca Brown | Presentation, Discussion

- Permit-exempt well projections
- Consumptive use estimates

Plan Timeline Updates

12:00 p.m. | 15 minutes | Rebecca Brown | Information

Next Steps and Adjournment