

# **AGENDA**

# WRIA 15 Watershed Restoration and Enhancement Committee Meeting

June 6, 2019 | 9:30a.m.-12:45p.m. | WRIA 15 Committee Webpage

<u>Location</u>
Eagles Nest Community Center

Eagles Nest Community Center 1195 NW Fairground Road, Bremerton Committee Chair Stacy Vynne McKinstry Svyn461@ecy.wa.gov (425) 649-7114

Handouts
Agenda
Region Map Proposal
May Meeting Summary

#### Welcome

9:30 a.m. | 5 minutes | Facilitator

# **Meeting Agenda and Meeting Summary**

9:35 a.m. | 5 minutes | Facilitator

## **Updates and Announcements**

9:40 a.m. | 10 minutes | Chair and All

# **Acquisition Opportunities**

9:50 a.m. | 45 minutes | Kelsey Collins (Ecology) | Presentation and Discussion

#### **Break**

# **Workgroup Report and Subbasin Recommendations**

10:50 a.m. | 20 minutes | Workgroup Representative | Discussion

• Review proposal for "region" approach to WRIA 15 delineation

### **Technical Needs and Updates**

11:10 a.m. | 50 minutes | Bob Montgomery, Anchor QEA; Lisa Dally Wilson, Dally Environmental | Presentation and Discussion

- Overview presentation on technical needs and decisions
- Overview presentation on growth projection results to date

## **Committee Progress Check In**

12:00 p.m. | 30 minutes | Facilitator and Chair | Discussion

- Discuss committee satisfaction with:
  - The technical presentations to date.
  - Preparation to begin looking at projects within the WRIA.
  - Overall progress and functioning of the committee.
- Committee ideas and suggestions

## **Public Comment**

12:30 p.m. | 5 minutes | Facilitator

## **Next Steps and Action Items**

12:35 p.m. | 10 minutes | Facilitator, Chair Next meeting—Thursday, August 1, 9:30 a.m., Kitsap Conservation District