

AGENDA WRIA 15 Watershed Restoration and Enhancement Committee Meeting March 5, 2020 | 9:30a.m.-2:00 p.m. | WRIA 15 Committee Webpage

Location Kitsap County Commissioners Chambers 619 Division St Port Orchard, WA

Committee Chair Stacy Vynne Svyn461@ecy.wa.gov (425) 649-7114

<u>Handouts</u>

- Agenda
- Technical Progress Update
- Plan Development and Review
 Memo
- Mason Co White Paper Eventual and Cumulative

Welcome

9:30 a.m. | 5 minutes | Susan Gulick

Meeting Agenda and Meeting Summary

9:35 a.m. | 5 minutes | Susan Gulick

Updates and Announcements

9:40 a.m. | 20 minutes | Stacy Vynne, All

Plan Development and Review Process

10:00 a.m. | 15 minutes | Stacy Vynne, All

Technical Progress to Date

10:15 a.m. | 1.75 hours including break | Stacy Vynne | Discussion

- Sub-basins
- Growth projections
- Consumptive Use
- Projects
- Presentation on Eventual and Cumulative Proposal (onsite rainwater management) (Mason County/Dave Windom)

BREAK | Move your car if you parked in 2-hour parking space!

Policy and Regulatory Ideas

12:00 p.m. | 50 minutes | Susan Gulick, All | Discussion

- Review which ideas received support or red flags
- Discussion and next steps

Climate Change and Adaptive Management

12:50 p.m. | 55 minutes | Susan Gulick, All | Discussion

- Review which ideas received support or red flags
- Review items to track for adaptive management
- Discussion and next steps

Public Comment

1:45 p.m. | 5 minutes | Susan Gulick

Next Steps and Action Items

1:50 p.m. | 10 minutes | Susan Gulick, Stacy Vynne

- Committee Homework: Comments due on memos, Friday March 6.
- Next meeting—Thursday, April 2, 2020, 9:30 a.m., Kitsap County Commissioner's Chambers, 9:30-2:30