

AGENDA WRIA 15 Watershed Restoration and Enhancement Committee Meeting May 2, 2019 | 9:30 a.m.-12:30p.m. | WRIA 15 Committee Webpage

Location Eagles Nest Community Center 1195 NW Fairground Road, Bremerton Committee Chair Stacy Vynne McKinstry Svyn461@ecy.wa.gov (425) 649-7114

<u>Handouts</u>

Agenda April Meeting Summary Ex Officio Nomination Form

### Welcome

9:30 a.m. | 5 minutes | Facilitator

### **Meeting Agenda and Meeting Summary**

9:35 a.m. | 10 minutes | Facilitator

#### **Updates and Announcements**

9:45 a.m. | 10 minutes | Chair and All

### **Ex Officio Consideration: Mason-Kitsap Farm Bureau**

9:55 a.m. | 10 minutes | Facilitator | Decision

## **Workgroup Report**

10:05 a.m. | 10 minutes | Workgroup Representative

### **Subbasin Considerations and Recommendations**

10:15 a.m. | 30 minutes | Facilitator | Discussion

- Review considerations proposed by workgroup
- Guidance/direction to workgroup and technical consultants

#### **Break**

### **Growth Projection Considerations and Recommendations**

10:55 a.m. | 40 minutes | Facilitator, John Covert (Ecology) | Presentation and Discussion

- Overview presentation on growth projections
- Guidance/direction to workgroup and technical consultants

### **Public Comment**

11:35 a.m. | 10 minutes | Facilitator

#### **Introduction to Consumptive Use**

11:45 a.m. | 30 minutes | John Covert (Ecology) | Presentation and Discussion

### **Next Steps and Action Items**

12:15 p.m. | 15 minutes | Facilitator, Chair Next meeting—Thursday, June 6, 9:30 a.m., Eagles Nest Community Center



## **Subbasin Discussion**

12:45 p.m. | 80 minutes | Facilitator | Discussion

- Review considerations
- Review new information, maps, or proposals
- Action items and next steps to get to a recommendation

## **Growth Projections Discussion**

2:05 p.m. | 30 minutes | Facilitator | Discussion

- Review considerations
- Review new information, maps, or proposals
- Action items and next steps to get to a recommendation

# **Review Calendar**, Next Steps

2:35 p.m. | 25 minutes | Facilitator | Discussion

- Review timeline and need for technical consultant engagement
- Agenda and lead for May 9 and June 4 meetings
- Next meeting— May 9, 2:00 p.m. 3:00 p.m., Webex